Привіт, шукаємо з сім'єю варіант житла недалеко від Києва, розглядаємо різні новобудови. Були на перегляді декількох ЖК, але все ще не можемо визначитись. Порадьте щось у бюджетному сегменті, щоб було хороше сполучення з Києвом, нормальна інфраструктура та можливість купити в розстрочку. Можливо, хтось вже придбав нерухомість у таких комплексах, поділіться враженнями!
Нерухомість у Києві
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22024-10-11 16:08:44
Привіт, шукаємо з сім'єю варіант житла недалеко від Києва, розглядаємо різні новобудови. Були на перегляді декількох ЖК, але все ще не можемо визначитись. Порадьте щось у бюджетному сегменті, щоб було хороше сполучення з Києвом, нормальна інфраструктура та можливість купити в розстрочку. Можливо, хтось вже придбав нерухомість у таких комплексах, поділіться враженнями!
Привіт! Можу порадити ЖК Обухівський ключ – самі нещодавно тут купили квартиру і поки що дуже задоволені. Комплекс будується в Обухові, десь 30 хвилин на авто до Києва, що дуже зручно для тих, хто працює в столиці. Район тихий, але все необхідне поруч: супермаркети, аптека, ринок, школа, лікарня, навіть є озера та парки для відпочинку. Ще зручно, що є власні дитячі майданчики та парковка. Ціни тут адекватні, плюс можна взяти в розстрочку, що для нас було важливо. Планування різні, так що точно знайдете щось під свої потреби.
Поделиться32024-10-23 13:15:55
Если понадобится квартира посуточно на соломенке в Киеве, то вот отличный вариант https://doba.ua/kiev/solomenka
Этот сайт собрал множество предложений от владельцев квартир, разных городов...
Достаточно ввести город и количество гостей - все просто и удобно.
Поделиться42024-11-22 13:27:47
цікаві варіанти
Поделиться52024-11-22 13:28:13
Мене цікавить покупка квартири від забудовника, але не знаю, до кого звернутися. Чи є перевірені компанії, які пропонують хороший вибір і надійність? Як не потрапити на шахраїв?
Поделиться62024-11-22 13:32:02
Житло — це місце, де хочеться відчувати комфорт і затишок. Довго обирав, а потім зрозумів, що нові будівлі від забудовника можуть стати ідеальним варіантом. Зміг купити нерухомість https://build.kovalska.com/apartment тут і не розчарувався. Все було зроблено якісно та вчасно, а головне — без додаткових непередбачених витрат. Планування виявилося дуже зручним, а розташування будинку — зручним для моїх поїздок. Мені дуже подобається, що все в квартирі нове і сучасне. Я радий, що зробив такий вибір.
Поделиться72024-11-22 20:34:49
И мы присматриваем квартиру в новострое.